URMĂTORII PAȘI

vino alături de noi

URMĂTORII PAȘI

vino alături de noi

Care sunt
„Următorii Paşi”?

Viaţa Bisericii M28 Bucureşti trece dincolo de un serviciu de închinare duminică dimineaţă. Este despre a ne sluji unii pe alţii, familiile noastre, prietenii şi comunităţile din care provenim. Sunt atât de multe lucruri care se petrec aici.

Vrem să ne asigurăm că le poţi cunoaște într-un mod cât mai simplu şi practic.

Acum este momentul cel mai potrivit ca să faci următorii paşi.

CUNOAŞTE

În Pasul 1 este vorba despre o simplă întâlnire la un ceai sau o cafea bună, într-un loc confortabil unde ne putem cunoaște reciproc. Aceasta este o oportunitate foarte bună de a afla mai multe despre noi și despre cum poți face pasul următor înspre comunitatea noastră. În fiecare duminică vei găsi pe cineva din echipa de ospitalitate, purtând un tag negru, gata să îți răspundă la întrebări și să te ajute să ne cunoști mai bine.

CONECTEAZĂ-TE

Pasul 2 este întâlnirea care te ajută să te conectezi cu noi. Este o modalitate extraordinară să redescoperi misiunea pe care Dumnezeu ne-a încredinţat-o. Sub îndrumarea liderilor noștri, vei învăța ce înseamnă să te închini, să umbli și să lucrezi pentru Cristos și cum poți face toate acestea într-un mod practic în viața de zi cu zi. Vei afla cum poți deveni membru al familiei noastre și cum poți continua să crești în relația ta personală cu Dumnezeu și cu ceilalți.

DEDICĂ-TE

Pasul 3 înseamnă să devii parte din această familie, închinându-te, umblând și lucrând împreună pentru Cristos. Acest pas este despre continuarea creşterii tale spirituale şi relaţionale în cadrul unui grup mic. Acesta este pasul care începe cu un interviu de membralitate împreună cu pastorul bisericii. Dacă ai trecut deja prin Pasul 2 și ești gata să devii un membru implicat în Biserica M28 București, ne-am bucura foarte mult să te avem în familia noastră!

FĂ URMĂTORUL PAS

    Nume și Prenume (necesar):

    Adresa de e-mail:

    Număr de telefon (necesar):

    Mesaj: