Reţeaua GCC

Mai multe biserici aceeași misiune

MISIUNEA BISERICII:

„Toată autoritatea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Prin urmare, duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt şi învăţându-i să păzească tot ce v-am poruncit! Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului!“. Matei 28:18-20

Cine suntem?

Suntem o comunitate entuziasmată de mărturiile oamenilor transformați în mod radical prin puterea Evangheliei. Astfel, pentru noi cele peste 3,5 milioane de persoane aflate simultan în orașul București, reprezintă o oportunitate. Credem că suntem chemați să devenim o biserică unde Dumnezeu se manifestă cu prezența Sa, atât prin viețile noastre individuale cât și prin întâlnirile noastre comune, iar astfel cât mai mulți să fie atinși de Isus Cristos și să devină ucenicii Săi.

Facem parte dintr-o familie internațională de biserici, care urmăresc cu pasiune promisiunea lui Isus Cristos de a-și zidi Biserica (Matei 16:18b), prin plantarea de noi biserici verticale, plantatoare de biserici, Great Comission Collective. Toate aceste biserici sunt unite de o misiune clară: Glorificarea lui Dumnezeu prin facerea de ucenici (Matei 28:19-20).

Începând cu vara anului 2015, biserica noastră a intrat într-un parteneriat cu Biserica Ascend Church din Kansas City, SUA, de care Dumnezeu se folosește constant pentru a ne încuraja, sprijini și echipa pentru a rămâne verticali și centrați în Isus Cristos, ca astfel să putem împlini mandatul Bisericii de a face ucenici începând cu orașul București.