BOTEZ

am luat hotărârea

Ce este botezul?

Frecvent oamenii au întrebări cu privire la ce este botezul: De ce trebuie să mă botez? Dacă am fost deja botezat când eram mic, ar trebui să o fac acum din nou? Când este cel mai potrivit să fac asta? Ar trebui copiii să fie botezați? Noi credem că Biblia oferă răspunsuri clare la toate aceste întrebări.

Botezul creștin este o declarație publică a mântuirii individului care își manifestă credința în Cristos, identificându-se astfel în mod conștient cu Isus în moartea, îngroparea și învierea Sa. Acest fapt este simbolizat prin actul scufundării și al ieșirii mai apoi din apă. Acesta este un act conștient și voluntar, prin care cel care face acest pas împlinește cuvintele Mântuitorului.

CUVINTELE LUI ISUS

„Toată autoritatea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Prin urmare, duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt şi învăţându-ipăzească tot ce v-am poruncit!“

Matei 28:19-20

ÎNSCRIE-TE PENTRU BOTEZ

Felicitări pentru curajul tău de a face acest pas pentru a fi botezat. Abia așteptăm să celebrăm împreună cu tine modul în care Dumnezeu a lucrat în viața ta. Completează acest formular pentru a te înscrie la următorul botez care va avea loc în biserica noastră. Cineva te va contacta într-un timp scurt pentru a te ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă acest pas și cum anume îl poți face.

  Nume și Prenume (necesar):

  Adresa de e-mail:

  Număr de telefon (necesar):

  Data nașterii persoanei care se botează (necesar):

  Când ar fi cel mai potrivit să te contactăm (necesar):
  Luni-Vineri (dimineața)Luni-Vineri (seara)Weekend (dimineața)Weekend (seara)

  Este ceva ce crezi că ar trebui să știm?:

  PERSOANE CARE S-AU BOTEZAT

  Poate că deși îți dorești și tu să faci acest pas, într-un mod inexplicabil îți este frică de necunoscut. Realemente nu ști la ce să te aștepți. Pentru biserica noastră duminicile în care avem botezuri sunt realmente sărbători în care celebrăm cea mai marea minune din viața unui om: regenerarea inimii prin Duhul Sfânt și credința în Evanghelia lui Isus Cristos. În continuare poți să urmărești un clip video care o să te ajute să vezi cam cum merg lucrurile într-o astfel de duminică.