NUME NOU

proces schimbare nume biserică

Dragi frati si surori,

după cum știți, biserica noastră se află într-un proces de schimbare a numelui. Este un punct în viața bisericii noastre în care am ajuns și este un capitol pe care trebuie să-l deschidem și prin care trebuie să trecem.

Pentru acest lucru, am organizat o echipă de persoane creative și mature spiritual, coordonată de un prezbiter și un consultant în branding extern iar perspectiva este ca până la finalul acestui an calendaristic să avem acest nou nume și să-l și implementăm peste tot.

DE CE?
1. Pentru că numele actual a luat ființă în cadrul unei organizații care nu mai există.
2. Pentru că numele actual aparține, de drept, lui James MacDonald, și oricând el ne poate interzice să-l folosim.
3. Pentru că folosirea lui ne amintește de momente neplăcute, în care biserica noastră nu a fost implicată, dar a căror amintire trebuie să “o poarte”.
4. Pentru că, în cadrul GCC, avem libertatea de a ne dezvolta propria identitate vizuală și pentru că e important în anul 2020, ca orice biserică ce își dorește relevanță culturală să țină cont și de acest aspect: relevanța identității

Însă nu ne dorim să lăsăm greul acestei munci doar pe umerii echipei și vrem să fim alături de ei în rugăciune pentru inspirație divină și să oferim posibilitatea oricărui membru al bisericii să propună posibilul viitor nume.

Așadar, până la data de 31 august puteți propune un număr nelimitat de nume apăsând butonul de mai jos și completând formularul.