MESAJUL DIN WEEKEND

O credință publică

5 septembrie 2021

Credinţa creştină este ori reală, şi atunci publică, ori “o piesă de muzeu”. Dacă spunem că avem o credinţă reală, atunci va trebui să fie publică.

Ascultă pe:

Cum să înviezi morții

29 august 2021

Dacă rodul bogat al apostolului Pavel a fost urmarea sudoarei lui evanghelistice, nu avem cum să evităm concluzia că rodul pe care noi îl așteptăm va fi urmarea trudei noastre evanghelistice.

Ascultă pe:

Cum să îi atragi pe ceilalți să câștige suflete

22 august 2021

Dumnezeu ne-a chemat să fim părtași în lucrarea de câștigare a sufletelor, iar faptul acesta, că ne-a chemat pe toți să fim martori ai mântuirii Sale, dovedește prezența unei culturi în care se dezvoltă această lucrare.

Ascultă pe:

Piedici în calea câștigării sufletelor

15 august 2021

Pavel a avut parte de lanţuri în slujire iar asta nu l-a descurajat. Din contră, în ciuda lanţurilor, Evanghelia a fost vestită, biserica a fost întărită iar sufletele au fost mântuite.

Ascultă pe:

Predici care pot câștiga suflete

8 august 2021

Adevărul lui Dumnezeu este Cel care întotdeauna schimbă, nu instrumentele noastre. Toţi termenii succesului Îi aparţin lui Dumnezeu.

Ascultă pe:

Câștigătorul de suflete în relație cu oamenii

1 august 2021

Care sunt caracteristicile câştigătorului de suflete: sinceritatea, implicarea afectivă evidentă, o dragoste autentică de oameni, caracterul sfânt, seriozitatea, blândețea.

Ascultă pe:

Câștigătorul de suflete în relația cu Dumnezeu

25 iulie 2021

Într-o biserică ce este caracterizată de o cultură sănătoasă a evanghelizării, Evanghelia saturează toate lucrările bisericii.

Ascultă pe:

Ce este câștigarea sufletelor

18 iulie 2021

Ce este până la urmă câștigarea sufletelor?

Ascultă pe: