Echipa de închinare

Pasiune pentru gloria lui Dumnezeu

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE ÎNCHINARE

Ne bucurăm nespus de mult de faptul că îți exprimi pe această cale intenția ta de a te implica în echipa de închinare a bisericii noastre. Trebuie să știi încă de la început că ne-am rugat și continuăm să ne rugăm pentru oameni ca tine. Tu poți fi așadar răspunsul nostru la aceste rugăciuni, acel om trimis de Dumnezeu.

Această lucrare are în atenție dezvoltarea, eficientizarea și armonizarea activităților și echipelor ce asigură desfășurarea serviciului cu impact maxim (duminică dimineața). Pastorul coordonator este păstorul responsabil cu închinarea în biserică, dar coordonarea acestei lucrări revine liderilor de închinare. Deși suntem foarte pasionați de muzică, scopul nostru ultim este să fim o echipă de ghizi ce îi conduce pe oameni în prezența lui Dumnezeu.

Primul pas în implicarea ta este să-ți iei timp pentru a completa acest formular. Este important să știm încă de la început câteva lucruri spirituale și de organizare, cu scopul de a te cunoaște și a-ți crea un cadru cât mai plăcut în această echipă. Toate datele și informațiile acestea vor fi păstrate confidențial.